Utställare VÅR 2022

Citronlundens krukmakeri
DU SKÖNA
EMMA SJÖDIN DESIGN
Florelia blomstersmycken
Frida Noldin
Green.active.lifestyle
JK Silver
Josefina Tengvall
Korsstygnsgibbe
Leopock Design
Linda Munksjö
M Reeve form design
Marlene Boke
me in color
RE.NUDES
Skaperian
Stillwater art design
Studio Fogelberg
Sunniva keramik
Hoppalantadesign
HELENAELISABETH
Henrik Svensk
Abstract by Jessica
BLÄNDA STUDIO
Any how design

Processed with Rookie Cam

Citronlundens krukmakeri

Citronlundens krukmakeri skapar keramik med både inspiration och hjärtat vid våra hav. Keramiken glaseras i matta "Nordic Ocean-färger" eller i blanka "Tropical Ocean-färger". #creatingfortheocean

DU SKÖNA

DU SKÖNA är ett Malmöbaserat designmärke med hjärtat i Värmland. Jag som designar heter Anna och jag gör smycken med handritade fågelmotiv och örhängen av återbrukade material såsom spetsdukar, glasprismor och mosaik.

EMMA SJÖDIN DESIGN

Tecknaren Emma Sjödin skapar vackra botaniska motiv och "för in konsten i din vardag"

Florelia blomstersmycken

Romantik och med naturen som inspiration. Florelia blomstersmycken har riktiga blommor i sina smycken, bär en förgätmigej runt halsen, rosenblad vid öronen eller varför inte en ormbunke på fingret.

Frida Noldin

Smycken bär minnen med sig. Frida tillverkar stilrena smycken i sterling silver 925. Alla smycken är egen design och flera av dem tillverkas av återvunnet silver. Hennes och kundernas favoriter är de tunna ringarna, örhängena ”fredsduvorna” och smycken tillverkade till förmån för cancerfondens Rosa Bandet.

Green.active.lifestyle

Green.active.lifestyle ägs och drivs av systrarna Sara-Louise & Sanna som brinner för hållbar klädproduktion och cirkulär design. De skapar och tillverkar etiskt och miljömässigt hållbara tränings- yoga- och badkläder för kvinnor och barn i deras ateljé på Hallska Gården i Gränna. Förutom deras otroligt sköna tränings och yogakläder kommer de under Designmarknad Jkpg sälja plagg från deras helt nya sommarkollektion. Aktivitets och strandkläder för er som uppskattar hållbart och svensktillverkat mode för alla unika kroppar!

JK Silver

Personliga silversmycken där varje smycke är unikt

Josefina Tengvall

Mixar textildesign med abstrakt måleri på ett experimentellt sätt, och applicerar resultatet på funktionella produkter.

Korsstygnsgibbe

Jag kallas Gibbe och broderar, främst korsstygn, av mig kan du köpa broderier att sätta upp lite överallt i ditt eller någon annans hem!

Leopock Design

Leopock Design ritar egna mönster till tyger med mycket djur, frukt och natur. Av dessa sys det sedan barn och babykläder. Det designas även posters till barnrummet. Kökshanddukar med kanelbullar eller fika, perfekt gåva att ge bort eller behålla själv.

Linda Munksjö

Vackra och stilsäkra smycken i silver som tillverkas helt för hand och med största omtanke. Smycken som kommer att älskas och finnas med dess ägare genom hela livet. Organiska former blandas med det abstrakta vilket ger ett sobert men ändå djärvt intryck. Mycket eftertanke har ägnats åt varje liten detalj vilket ger former som håller över tid och som kan tas över av kommande generationer. Upptäck dina egna favoriter!

M Reeve form design

Jag tillverkar funktionell brukskeramik. Inspirationen kommer ifrån 1960-1970tals glaskonst och blandar kontraster mellan organiska och geometriska uttryck.

Marlene Boke

Mitt namn är Marlene Boke (@marleneboke) och jag är en designer och konstnär från Majorna i Göteborg. Jag skapar grafisk och lekfull konst och design, med glada färger och mjuka former. Oftast med ett feministiskt budskap men ibland bara en nyfiken katt. Mina motiv ritar jag digitalt och trycker upp både som prints, posters, kort, brickor, coasters, tygpåsar, ritblock och stickers. Utöver min grafiska konst tillverkar jag även smycken i form av venussymboler för hand i polymerlera. På marleneboke.se hittar du alla mina småskaligt producerade och unika skapelser.

me in color

FÄRG, GLÄDJE och PERSONLIGHET - det är vad me in color vill förmedla i form av massa färgglada smycken, så som armband, örhängen och ringar! Dessutom en kjol och en blus i l6 ljuvliga kulörer! Välkommen att hitta dina personliga smycken eller kläder! Vi ses! /Åsa

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

RE.NUDES

RE.NUDES är handgjorda bruksföremål som krukor, vaser och målade i stilfullt lekfulla mönster och färger. Det bästa? De är gjorda utav återbruk!

Skaperian

Jag ritar illustrationer som ofta ackompanjeras av mer eller mindre eftertänksamma texter. Teckningarna rör ofta vid teman som antistress, självacceptans och självpepp, inte sällan med en touch av humor och kaffe. Motiven trycks på vykort, prints och posters, men även på brickor och tygpåsar, ritblock, t-shirts med mera. I min webbshop skaperian.com ser ni hela mitt sortiment! Vi ses!

Stillwater art design

Watercolour art, prints and jewellery inspired by the ocean, lakes and divine beauty in nature, by an Australian artist living in Taberg, Richelle Fri.

Studio Fogelberg

Unika plagg och accessoarer i återbrukad textil som lyfter din outfit till nya nivåer; unika, miljösmarta och snygga!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Sunniva keramik

Sunniva keramik karakteriseras av funktion och enkelhet där det vardagliga användandet i varje föremål står i fokus under skapandet. (där stor vikt läggs på design) Personen bakom produkterna är keramiker Susan Abrahamsson som äger och driver Sunniva keramik. För Susan har det alltid varit viktigt att kombinera användbarhet och design, där det ena inte behöver utesluta det andra. Hållbarheten är en annan viktig del i produktionen som återspeglas i hantverket där allt görs från grunden, med ambitionen bidra till en varaktig konsumtion via en tidlös enkel form.

Hoppalantadesign

Hos HoppalantaDesign hittar du en härlig explosion av mönster och färger på olika inredningsprodukter till hemmet. Brickorna och skärbrädorna är mycket användbara men blir också en läcker inredningsdetalj i ditt hem.

HELENAELISABETH

Helena designar och syr plagg med inspiration från klassiska skräddade modeller, men med en personlig touch genom till exempel asymmetrier, veck eller oväntade detaljer. Plaggen är ofta sydda av egenvävda tyger. Både garner och tyger är valda med kvalitet och hållbarhet i fokus. Tyget väver hon antingen för hand i en handvävstol eller på en gammal mekanisk industrivävstol.

Henrik Svensk

Kattälskare som även sysslar med konst.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Abstract by Jessica

Välkommen att titta in i min värld, jag skapar och målar från upplevelser som kommer till mig.

BLÄNDA STUDIO

Återbrukade kakburkar, plåtburkar och silver blir små konstverk i öronen.

Any how design

Med glädje, kärlek och stil skapar vi smycken för alla!

Vill du också vara med? Här finns allt du behöver veta om ansökan.