Håller du på med grafisk form, smycken, möbler eller inredningsdetaljer? Kanske keramik, tavlor, musik, poesi, dans eller något annat spännande? Skicka en ansökan till oss och berätta vad du vill bidra med.

Tanken med Designmarknad är framförallt att visa design, konst, mode och inredning. Vi gör ett urval bland ansökningarna för att få ett så brett utbud som möjligt.

Designmarknad VINTER på Asecs i Jönköping 2-3 december 2023. Just nu är ansökan att ställa ut på Asecs öppen.

Vi marknadsför Designmarknad via sociala medier.

Hur ska min utställningsyta på Asecs se ut?

Du hyr en yta av oss. Vi erbjuder 3 Ytor i olika utföranden. Det finns el vid varje plats. Borden är 180 x 70 cm med duk. ( Detta för att skapa ett sammanhållet intryck och dölja saker under borden.)  Ta gärna med grenuttag och någon kompletterande belysning om du önskar. Du är själv på plats under marknaden och säljer dina grejer.

Vad kostar det?

Priset ser du här intill. Ta chansen att visa upp dina verk på bästa möjliga sätt. 

Var ligger lokalen och när ska jag vara på plats?

Denna gång kör vi ett samarbete med shoppingcentret Asecs, Kompanigatan 26, Jönköping. Här hittar du skön shopping, mat från hela världen, schyssta event & spännande pop-ups – denna gången Designmarknad. Fredag kväll och lördag morgon kan du vara på plats och förbereda din marknadsyta.

Något annat jag bör veta?

Designmarknad firar i år 20 år. Sedan 2003 har vi gjort Jönköping lite snyggare, mer hållbart och varit en mötesplats för kreatörer och designintresserade.

Designmarknad sparar dina kontaktuppgifter för utskick inför kommande marknader.