Håller du på med grafisk form, smycken, möbler eller inredningsdetaljer? Kanske keramik, tavlor, musik, poesi, dans eller något annat spännande? Skicka en ansökan till oss och berätta vad du vill bidra med.

Tanken med Designmarknad är framförallt att visa ny design, konst, mode och inredning. Vi gör ett urval bland ansökningarna för att få ett så brett utbud som möjligt.

Designmarknad kommer i år hålla till i Kulturhuset Spira som ligger vackert vid Munksjön mitt i stan. Det är en luftig lokal och det kommer inte bli trångt mellan utställare. Designmarknaden äger rum söndag 28 november mellan kl 10.00 och 17.00. Vi marknadsför Designmarknad via Spiras Led-skärm, våra digitala kanaler och vi utgår från att du är med och sprider informationen om marknaden i dina kanaler. 

Hur ska min utställningsyta se ut?

Du hyr en yta av oss. Det finns några olika alternativ. Det ingår ett bord 120 x 70 cm till varje plats. Det är en fantastisk lokal där du endast kan hänga saker på vägg med washi-tejp eller lutan en plywoodskiva mot väggen och skruva upp saker. Du är själv på plats under marknaden och säljer dina grejer.

Vad kostar det?

Priset beror på hur stor yta du väljer, se prislistan här intill.

Det bestämmer du helt själv. Ta chansen att visa upp dina verk på bästa möjliga sätt. Det finns allmänbelysning i lokalen. Ta gärna med någon kompletterande belysning.

Var ligger lokalen och när ska jag vara på plats?

Denna gång kör vi ett samarbete med Kulturhuset Spira i Jönköping. Inflyttning sker lördag 17.30 – 20.00 samt söndag 08.00 – 10.00.

Något annat jag bör tänka på?

Skatteverket har särskilda regler för torg- och marknadshandel. Ta reda på vad som gäller för dig.

Designmarknad sparar dina kontaktuppgifter för utskick inför kommande marknader.