Håller du på med grafisk form, smycken, möbler eller inredningsdetaljer? Kanske keramik, tavlor, musik, poesi, dans eller något annat spännande? Skicka en ansökan till oss och berätta vad du vill bidra med.

Tanken med Designmarknad är framförallt att visa design, konst, mode och inredning. Vi gör ett urval bland ansökningarna för att få ett så brett utbud som möjligt.

Designmarknad HÖST hos Syret i Jönköping 28-29 oktober 2022. Just nu är ansökan att ställa ut på Syret öppen.

Vi marknadsför Designmarknad via sociala medier och via Bomässans kanaler.  

Hur ska min utställningsyta på SYRET se ut?

Du hyr en yta av oss. Vi erbjuder 3 Ytor i olika storlekar. Det finns el vid varje plats. Ta gärna med någon kompletterande belysning. Du är själv på plats under marknaden och säljer dina grejer.

Vad kostar det?

Priset ser du här intill. Ta chansen att visa upp dina verk på bästa möjliga sätt. 

Var ligger lokalen och när ska jag vara på plats?

Denna gång kör vi ett samarbete med Syret, Kämpevägen 22 och 26 i Jönköping. Hos Syret hittar du ateljéer, studios och möteslokaler för personer som arbetar med kultur och inom kreativa verksamheter i Jönköpings län. Torsdag och fredag fram till vi öppnar kan du vara på plats och förbereda din marknadsyta. Det är fritt att hänga upp saker på väggar och det går bra att skriva direkt på väggen.

Något annat jag bör veta?

Fredagen den 28 oktober kör vi en VIP-kväll dit vi bjuder in aktörer inom handel, turism och kultur från hela regionen. Kvällen kommer innehålla Designmarknad, livestream, rundvandring i Syrets lokaler, intervjuer med er kreatörer, mat från Stök & Bröd och musikframträdande av Oskar Sjöstrand. Kommer bli en super-kväll.

Designmarknad sparar dina kontaktuppgifter för utskick inför kommande marknader.